Kvinder og investering

Artikel

Kvinder og investering

Kvinder er bare bedre!

Skal du bruge tid på det? 

Mænd investerer oftere end kvinder. Når kvinder investerer, siger undersøgelser, at de er bedre til det end mænd.

Mange mennesker interesserer sig ikke for at investere, og det er på mange måder en skam. For ud over at få bedre styr på sine penge, så giver investering en masse indsigt, som kan bruges i mange andre sammenhænge. 2 eksempler:

  • Penge er det eneste globale medie til værdiansættelse. Penge kan bruges til at vurdere, hvor meget et behov er værd. Konen vil på ferie, manden vil købe bil. Det kan der gå meget tid med at tale om. Sætter man derimod tal på…. nååå, ferien koster 25.000.- her og nu, mens en brugt bil på afdrag kan klares for 1.000.- om måneden. OK, der er faktisk råd til begge dele. At have med investering at gøre, hjælper én med at sætte tal på andre ting, også.
  • Diskussionen under middagen med vennerne: Man lytter på, at de andre ‘kloger’ sig på amerikansk udenrigspolitik. Man er passiv i diskussionen. Interesserer man sig derimod lidt for investering, kommer man tæt på viden om hele verden, og hvordan den egentlig hænger sammen. “It’s all about economy, stupid” (præsident Clinton) – Nemlig. Forstår man sig ikke på økonomi, har man et kæmpe handicap i forhold til at give kvalificeret indspark i samtaler. Har man derimod dét, bliver det pludseligt sjovt at deltage i disse og mange andre samtaler.

 

Vil du vide mere om, hvorfor kvinder bare er bedre? Skriv til os længere nede – Vi sender dig en PDF med vores artikel.

 

Nyegaard Pension & Forsikring er uvildige mæglere. 

Det giver dig tryghed og sikkerhed, når du skal vurdere udbud, pris og kvalitet på pensions- og forsikringsydelser.

 

Book møde her! 

Kursus – Læs mere her!